Vágólapra másolva!
Először győzött idegenben az NB I mostani idényében a Győri ETO, amely a kétgólos Rudolf Gergely vezérletével 3-2-re verte a Nyíregyházát.

NB I, 8. forduló:
Nyíregyháza - Győri ETO 2-3 (1-1)
Nyíregyháza, 2000 néző
v.: Vad II
Nyíregyháza: Balogh J. (Ovszijenko, 46.) - Nagy Z., Fodor, Gengeliczki, Törtei - Pákolicz (Lázár, 80.), Spitzmüller, Koller (Huszák, 66.), Pekár, Kostic - Bajzát.
Győr: Pogacsics - Svec, Lang, Lipták, Dinjar - Pátkai, Kamber, Windecker - Rudolf (Varga R., 91.), Priskin (Kvilitaia, 80.), Strestík.
gól: Pákolicz (18.), Bajzát (69.), illetve Rudolf (8., 32.), Priskin (51.)
sárga lap: Nagy Z. (21.), Gengeliczki (34.), illetve Kamber (9.), Pátkai (54.)

A Győr a 8. percben szerzett vezetést, egy kontra végén Priskin tolta ki a labdát a mellette sprintelő Rudolfnak, aki éles szögből Balogh kapus szeme közé lőtte a labdát. Tíz perc múlva egy begyakorolt figura után jött a nyíregyházi egyenlítés, a hosszú oldalra ívelt szabadrúgást Gengeliczki fejelte középre, Pákolicz pedig teljesen üresen maradt, és az ötösről bebólintotta a labdát.

Pákolicz korábban épp a Győr színeiben mutatkozott be az NB I-ben, de nem ő volt az egyetlen, aki korábbi csapatát szomorította, a nyíregyházi születésű Rudolf ugyanis nem fogta vissza magát, és a 32. percben már a második gólját szerezte, ezúttal 20 méterről küldött egy pattogós lövést a bal alsóba. A hazaiaknak még egy veszélyes megmozdulásuk volt a szünet előtt, Pekár beadásnak szánt labdája hullott a lécre.

A Nyíregyháza kapust cserélt a félidőben, Balogh János nem érezte jól magát, és Ovszijenko érkezett, akit Priskin gyorsan felavatott: egy kirúgás után kihasználta, hogy két védő is ügyetlenkedik, és combbal megszelidítette a labdát, majd dropból, külsővel a bal sarokba pöckölt. Bajzát pazar lövésével a Nyíregyháza még közelebb tudott férkőzni a Győrhöz, de a hajrában is főleg a vendégek előtt adódott lehetőség, ezeket azonban rendre kihagyták. A Győr ezzel a győzelemmel először nyert idegenben a szezonban.