Balotelli szexteljesítményéről áradozott a fiatal szerető

Eglantine Flore Aguilar
Eglantine Flore Aguilar
Vágólapra másolva!
Eglantine Flore Aguilar ódákat zengett arról, hogy milyen volt lefeküdni Mario Balotellivel, a Liverpool olasz csatárával.

A franciák szépsége, arról is híres, hogy több sztárfocistát is ágyba csábított, ilyen volt például Mario Balotelli, Ashley Cole vagy a West Brom játékosa, Saido Berahio.

A mindössze 21 éves nő Balotelliről így nyilatkozott a La Prensa lapban: "Mariónak remek adottságai vannak, egy igazi olasz csődör. Ha fele olyan fantasztikus lenne a pályán, mint az ágyban, akkor a Liverpoolnak nem lennének gondjai" - mondta Aguilar, majd hozzátette: úgy ismerkedett meg a focistával, hogy Balotelli a közösségi oldalakon elkezdte lájkolni a képeit, majd a WhatsAppon üzeneteket küldött neki.

"Elhívott egy szállodába, elkezdtünk beszélgetni, megkérdezte, hogy szexeltem-e már focistával. Mondtam, hogy igen, de neveket nem árultam el neki. Aztán felmentünk egy szobába, megkért, hogy adjak neki jó éjt puszit, majd elkezdtünk szexelni. Tudta, hogy mit csinál, öt pózt próbáltunk ki. Milliószor jobb az ágyban, mint bárki, akivel lefeküdtem" - nyilatkozta az ifjú francia nő, akiről további képeket itt nézegethet.