Vágólapra másolva!
Dombi Tibor rosszul lett a Debrecen labdarúgócsapatának edzésén, kórházba szállították, de már jobban van.

A bajnoki címvédő klub honlapja szerint az egyesület 40 éves legendás futballistájának a vérnyomása ingadozott, és leesett a vércukra. A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum belklinikájának sürgősségi osztályára vitték, ott ellátták és alapos vizsgálatoknak vetették alá.

Dr. Vincze Zoltán szakorvos elmondta, hogy nincs baj, a korábbi válogatott szélső leletei teljesen rendben vannak, a panaszai elmúltak, és már haza is engedték.

Az Nso.hu-nak sikerült elérnie Dombit, aki így nyilatkozott: "Hú, nagyon rosszul lettem. Éhes voltam, gyorsan ettem két almát és egy szendvicset, aztán éreztem, hogy baj van. Lefektettek, kaptam egy vérnyomás-csökkentőt, de nem lett jobb a helyzet: az egyik pillanatban szörnyű melegem volt, aztán vacogtam, úgy fáztam, majd megint melegem lett. Kijött a mentő, de addigra hánytam egyet, és utána jobban lettem. Behoztak a Klinikára, alaposan megvizsgáltak, eddig minden lelet negatív, de egy eredményre még várni kell. De most már nincs baj, azt hiszem, túl vagyok a nehezén, de az tényleg nagyon nehéz volt – még soha nem éreztem magam ennyire rosszul."