Ingyen szerzi meg Dani Alvest a ManUnited

Dani Alves
Barcelona's Brazilian defender Dani Alves runs with the ball during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Barcelona (FCB) on September 30, 2014 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint Dani Alves nyáron elhagyja a Barcelonát, és ingyen a Manchester Unitedhez igazol. Meglepő a hír, mert az ügynöke egészen másról beszélt az utóbbi időben.

Dani Alves barcelonai szerződése nyáron lejár, és bár több más értesülés mellett arról is hallani lehetett, hogy marad a Barcánál, egy rádióműsorban egy FIFA-licenszes menedzser azt állította, a brazil játékos már alá is írt a Manchester Unitedhez.

„Alves a következő szezonban elhagyja a Barcelonát, már alá is írt egy előzetes megállapodást a Manchester Uniteddel” – idézi az Nso.hu Francois Gallardót, aki egy spanyol tévécsatornának nyilatkozott.

Dani Alves Manchesterbe tart Forrás: AFP/Franck Fife

A Manchester Unitednél honfitársával, Rafaellel kell megküzdenie a helyéért a 31 éves jobbhátvédnek, akiért nem kellene pénzt adnia az angoloknak.