Vágólapra másolva!
Botrányos körülmények között szakadt félbe az izraeli bajnokságban játszott tel-avivi rangadó, amelyen a forduló előtt hatodik Hapoel a Maccabit fogadta.

A hazai csapat a 17. percben vezetést szerzett Moshe Ohayon góljával, erre öt perccel később Eran Zahavi felelt tizenegyesből. A 33. percben is Zahavi volt az egyik főszereplő, amikor egy félmeztelen Hapoel-drukker bement a pályára, és dulakodni kezdett a focistával, aki nem hagyta magát, és visszarúgott.

A bunyónak az odasiető biztonságiak és a többi játékos vetett véget, majd a bíró piros lapot mutatott fel Zahavinak. A csatár nehezen fogadta el a döntést, azt akarta elérni, hogy csapata vonuljon le a pályáról, ami végül a félidő végén be is következett, amikor félbeszakadt a meccs, mert újra berohantak a pályára Hapoel-drukkerek.

Limor Livnat izraeli sportminiszter közleményében "nagyon komoly és végtelenül szégyenletes" eseménynek minősítette a történteket, hozzátéve, hogy a mérkőzés lefújása volt az egyetlen jó reakció. A rendőrség első körben tíz embert vett őrizetbe, de a videofelvételek elemzése után további előállítások várhatók.