A régi Messit már sohasem láthatjuk?

504075869 Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi gestures during the Spanish league "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 25, 2014.   AFP PHOTO / DANI POZO
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi gestures during the Spanish league "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 25, 2014. AFP PHOTO / DANI POZO
Vágólapra másolva!
A Barcelona egykori edzője, a jelenlegi argentin szövetségi kapitány Gerardo Martino szerint nem igaz, hogy Lionel Messi a megszokott szint alatt teljesítene, inkább úgy érzi, hogy a katalán csapat gyengébb formája miatt tűnik halványabbnak a négyszeres aranylabdás. 

"Nem fair összehasonlítani a mostani Messit azzal, amelyik két-három éven át lenyűgőzte a futballvilágot, mivel nagyon nehéz ugyanarra a szintre visszakerülni ennyi idő után. Nem is tudom, hogy lesz-e még esélyünk arra, hogy ugyanazt a Messit újra láthassuk. Ez olyan, mintha a mostani Barcelonát a Guardiola-féle csapathoz próbálnánk hozzávetni" - idézte a Marca Martinót.

Forrás: AFP/Dani Pozo

A szakember szerint Messi hihetetlen magasságokat ért el az előző években, ezért túl magasak lettek vele szemben az elvárások. "Ezzel együtt látható, hogy a támadó mindent megtesz azért, hogy ismét régi fényében ragyogjon."