Vágólapra másolva!
A listavezető Videoton gól nélküli döntetlent játszott az utolsó negyedórában át emberhátrányban játszó Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának első szombati mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Kecskeméti TE - Videoton FC 0-0
Kecskemét, 1882 néző
v.: Iványi
Kecskemét: Tujvel - Lovric, Karan, Gyagya, Laczkó - Eninful, Vukasovic, Savic, Kitl (Patvaros, 61.) - Balázs (Novák, 85.), Bebeto (Fótyik, 77.)
Videoton: Calatayud - Szolnoki (Heffler T., 83.), Juhász, Chakla, Stopira - Simon Á. - Gyurcsó (Kleinheiser, 73.), Sándor Gy. (Trebotic, 78.), Kovács I., Alvarez - Nikolics.
sárga lap: Kitl (36.), Eninful (56.), Laczkó (71.), Patvaros (71.), illetve Sándor (25.), Kovács (43.) Stopira (61.)
piros lap: Patvaros (75.)

A székesfehérváriaknak az egy pont is elég volt ahhoz, hogy féltávnál, azaz az őszi 15 forduló után már biztosan az élen álljon, ugyanis jelenleg hét pont az előnye a második MTK Budapesttel szemben.

Az első félidőben egyik csapat sem tudott fölénybe kerülni, a Kecskemét hagyott ki egy nagy gólhelyzetet. A folytatásban a Videoton fokozatosan fölénybe került, majd Patvaros kiállítása után a Kecskemét csak a védekezéssel törődött. A közönség biztatása mellett óriási küzdelemben a hazaiak otthon tudtak tartani egy pontot a Videoton ellen. Iványi játékvezető döntései miatt többször zúgolódott a hazai közönség.