Vágólapra másolva!

Tartja a lépést a Roma

A Roma nagyon simán verte a Torinót, az Inter fordulatos meccsen 2-2-t játszott a Veronával. A 75. perctől emberhátrányban játszó Genoa pontot szerzett a 11-est hibázó Cagliari otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Serie A, 11. forduló: (a korábbi mérkőzésekről szóló cikkünket itt találja)

Roma-Torino 3-0 (2-0)
gól: Toroszidisz (8.), Keita (27.), Ljajic (58.)

Inter-Verona 2-2 (1-1)
gól: Icardi (18., 48.) ill. Toni (10.) Lopez (90.)

Cagliari-Genoa 1-1 (1-0)
gól: Farias (16.), illetve Rossettini (53., öngól)

A Roma gyorsan megszerezte a vezetést az Európa Ligában jól álló, de a bajnokságban szenvedő Torino ellen, Toriszidisz gólja után nem sokkal Seydou Keita is betalált, majd a második félidőben Adem Ljajic megszerezte a házigazda 3. gólját is. A Roma tartja a lépést a Juventusszal, három pont hátránnyal második helyen áll a Serie A-ban.

Fordulatos meccset játszott az Inter a Veronával. A vendégek Luca Toni góljával már a 10. percben vezettek, de Mauro Icardi két góljával fordított az Inter. Nem sokkal az argentin csatár második gólja után Medelt kiállította a játékvezető az Interből, a Verona büntetőt lőhetett, de ezt Toni kihagyta. Mégsem nyert az Inter, már a hosszabbításban Lopez szép mozdulattal szerzett gólt, és megmentett egy pontot a Hellasnak.

Szardínián a remek formában levő vendég Genoánál Sturaro kapott sárga lapot szabálytalanság miatt a 12. és a 75. percben, utobbi miatt a játékvezető kiállította, azonban a szabálytalanságot követő büntetőt Avelar kihagyta. Maradt a döntetlen a Cagliari-Genoán.

1-0

1-1


Sturaro kiállítása

Avelar kimaradt büntetője

szombaton játszották:
Sampdoria-AC Milan 2-2 (1-1)
Sassuolo-Atalanta 0-0