Vágólapra másolva!
2013. február 7-e óta először tudott nyerni a bolíviai labdarúgó-válogatott, amely magyar idő szerint szerda hajnalban 3-2-re verte Venezuelát. Uruguay Chilében győzött 2-1-re.

Az 1994-ben még világbajnoki résztvevő Bolívia rettentő gyenge sorozatban van, 2013. február 7-e, a Haiti elleni siker óta 14 mérkőzést vívott meg nyeretlenül. Pedig a szövetség visszahívta azt a spanyol Xabier Azkargortát, akivel húsz éve remekelt az együttes, de a szakember szeptemberben távozott. Egy meccse Mauricio Soria irányított, Venezuela ellen pedig az argentin Néstor Clausen volt a megbízott kapitány.

A mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést Ángel révén, de Raldes és Lizio góljaival fordítottak a hazaiak. A 71. percben Alexander González egyenlített, és úgy tűnt, ismét elmarad a hazai siker. A 87. percben aztán Juan Carlos Arce bombagóljával csak sikerült kiharcolnia hazai sikert.

A Panama-Kanada mérkőzésen gól nem született, de a hazaiaknál a 73. percben piros lapot kapott Aníbal Godoy, a Honvéd középpályása.

Eredmények, felkészülési mérkőzések:
Bolívia - Venezuela 3-2

Chile - Uruguay 1-2

Panama - Kanada 0-0

Peru - Paraguay 2-1

Nicaragua - Salvador 0-2