Vágólapra másolva!
Két öngóllal kapott ki az Újpest 2-0-ra Kecskeméten a labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitómérkőzésén. Az újpestiek hét veretlen bajnoki után szenvedtek vereséget, legutóbb még szeptemberben kaptak ki. A bajnokságot gyengén kezdte a Kecskemét, viszont a legutóbbi 11 fordulóban csupán egyszer szenvedett vereséget Bekő Balázs csapata.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Kecskeméti TE - Újpest FC 2-0 (2-0)
Széktói Stadion, 1525 néző, v.: Kassai
Kecskeméti TE: Tujvel - Botka (Gréczi 83.), Lovric, Karan, Gyagya (Varga 67.), Fótyik - Eninful, Kitl, Vukasovic - Balázs (Novák 89.), Bebeto
Újpest FC: Balajcza - Vadász (Nego a szünetben), Heris, Litauszki, Balogh - Nagy G., Vasiljevic - Simon (Forró 78.), Bardhi (Kosovic 69.), Suljic - Ojo
gólszerző: Ojo (öngól, 5.), Balogh (öngól, 30.)
sárga lap: Lovric (35.), Botka (83.), Gréczi (90.), illetve Vadász (11.) Heris (33.) Litauszki (74.)

Az első félidőben Ojo öngóljával gyorsan vezetéshez jutott a hazai csapat, pedig a nigériai csatárt megváltóként várták a lilák, mivel klasszikus támadó nélkül játszottak eddig a bajnokságban. Az Újpest ezután óriási mezőnyfölénybe került, de a hazaiak jól védekeztek. Egy ellentámadás után Balogh Bebeto elől menteni akart, de saját kapujába jutatta a labdát.

A második félidőben az Újpest minden elkövetett a góllövés érdekében, de csatárai nem tudták bevenni Tujvel kapuját. A hazaiak győzelméhez némi szerencse is kellett. A mérkőzés végén a hazai drukkerek ünnepelték Bekő Balázs vezetőedzőt.