Vágólapra másolva!
A remekül hajrázó Crystal Palace 3-1-re legyőzte a már a 2. percben vezető Liverpoolt a Premier League 12. fordulójának vasárnapi játéknapján. A tavaly a bajnoki címért küzdő Pool csak 12. az angol bajnokságban. 

Premier League, 12. forduló:
Crystal Palace-FC Liverpool 3-1 (1-1) G: Gayle 17., Ledley 78., Jedinak 81., ill. Lambert 2.
Hull City-Tottenham Hotspur 1-2 (1-0) G: Livermore 8., ill. Kane 61. Eriksen 90.

Tavaly a bajnoki címért hajtó Liverpool háromgólos előnyét nem tudta megtartani a Crystal Palace ellen, és idén sem alakult jól a londoni meccse Brendan Rodgers csapatának. A Pool már a 2. percben megszerezte a vezetést Rickie Lambert révén, de a Palace a tavalyi 3-3-as meccsen duplázó Dwight Gayle góljával negyedóra múlva kiegyenlített.

A pontatlanul játszó Liverpoolt a hajrában Joe Ledley és Mile Jedinak is megbüntette, így a Palace 3-1-re nyert, és elmozdult a kieső helyekről. A Liverpool már hatodik vereségét szenvedte el idén, és csak a 12. helyen áll a Premier League-ben.

A Tottenham Hotspur a hajrában szerzett góllal 2-1-re győzött az 50. perctől emberhátrányban futballozó Hull City vendégeként. A Spurs a 10. helyre jött fel a győzelmével, a Hull a kiesőhelyek fölött egyensúlyoz.