Juhászt lábtöréssel fenyegették Pápán

Juhász Roland Székesfehérvár, 2014. augusztus 9.
Juhász Roland, a Videoton (b) és Lipták Zolán, a Győr játékosa az OTP Bank Liga Videoton FC - Győri ETO mérkőzésén, a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2014. augusztus 9-én.
MTI Fotó: Beliczay László
Székesfehérvár, 2014. augusztus 9. Juhász Roland, a Videoton (b) és Lipták Zolán, a Győr játékosa az OTP Bank Liga Videoton FC - Győri ETO mérkőzésén, a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2014. augusztus 9-én. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Az NBI szombati játéknapján Juhász Roland egy szerencsétlen ütközés után véletlenül sérülést okozott a pápai Coroian Andei Ioannak. A Videoton válogatott védője a meccs után azonnal felhívta a Pápa román légiósát, és bocsánatot kért, de a csapat honlapján megjelent közleményben elmondta azt is, hogy az eset után alpári stílusban gyalázták a hazaiak kispadjáról. 

"Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Coroian Andrei Ionnak, aki a meccs elején egy roppant szerencsétlen szituációt követően megsérült. Ezen a csúszós talajon nem tudtam megállni, először a labdát rúgtam el, ezután pedig a hazaiak játékosa a lábamat találta el, amely végül a sérülést eredményezte. Tényleg nagyon sajnálom a történteket, ezúton is jobbulást kívánok neki. A meccs után első dolgom volt, hogy elkérjem a telefonszámát, azóta pedig már beszéltem is vele, és ő is elismerte, hogy vétlen voltam a szituációban. – írja Juhász a vidi.hu-n.

„Az viszont egyáltalán nem része a labdarúgásnak, hogy a hazai tulajdonos vendége (Gál László - a szerk.) egész mérkőzésen, minősíthetetlen hangnemben engem fenyegetett a pálya mellől, hogy meccs után eltöri majd a lábamat – teszi hozzá a magyar válogatott védő.

Juhász Roland vétlen volt ellenfele sérülésénél Forrás: MTI/Beliczay László

A Videoton 5-0-ra nyert Pápán.