Valami kiderül ma kapitányügyben

Dárdai Pál
Budapest, 2014. november 18. Dárdai Pál szövetségi kapitány (j3) gratulál a gólszerző Nikolics Nemanjának a Magyarország-Oroszország barátságos labdarúgó-mérkőzés után Budapesten, a Groupama Arénában 2014. november 18-án. A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett az orosz csapattól. Balról Király Gábor kapus, jobbról Juhász Roland. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó szövetség kedd délután rendkívüli sajtótájékoztatón számol be a szövetségi kapitány poszttal kapcsolatos fejleményekről.

A szövetség eredetileg december elejére ígért döntést, de úgy tűnik, mostanra sikerült dűlőre jutni. Egyelőre nem tudni, hogy marad-e a Pintér Attila menesztése után ideiglenes kapitánynak kinevezett Dárdai Pál, akinek irányításával három meccsen hét pontot szerzett a csapat.

Dárdai többször is elmondta, hogy szeretné folytatni a berlini Hertha utánpótlásánál megkezdett munkáját, de a média, a szurkolók és a játékosok egy emberként álltak mögé, kérdés, sikerült-e meggyőzni a folytatásról.

Az MLSZ korábban annyit jelzett, hogy próbálják maradásra bírni Dárdait, de két külföldi jelölt is szóba került, pár óra múlva okosabbak leszünk, ki lett a befutó.