Pepének is van ám szíve

504075869 Real Madrid's Portuguese defender Pepe celebrates after scoring their second team goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 25, 2014.   AFP PHOTO/ JAVIER SO
Real Madrid's Portuguese defender Pepe celebrates after scoring their second team goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 25, 2014. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
A Real Madrid nem túl jóhírű védője 9000 kilónyi élelmiszert vásárol rászorulóknak, és az adományok elosztásában is részt vett.

Pepe ezúttal nem egy durva faulttal, hanem némi jótékonykodással került az spanyol lapok címlapjaira. Az AS tájékoztatása szerint a brazil származású portugál válogatott védő nem csak megvásárolta a kilenc tonnányi élelmiszert, de annak elosztásában is részt vett.

Az AS azt írja, a madridiak hátvédje a portugálok által is sűrűn lakott Las Rozas nevű városrész rászorulóinak ajánlotta fel az élelmiszereket, azzal a céllal, hogy nekik is teljes legyen a karácsonyuk.

Pepe jótékonykodik Forrás: AFP/Javier Soriano