Tevez nem hosszabbít a Juventusszal

Juventus' Argentinian foward Carlos Alberto Tevez  celebrates after scoring a goal during their Serie A football match Juventus vs Sassuolo  at "Juventus Stadium" in Turin on December 15, 2013 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Juventus' Argentinian foward Carlos Alberto Tevez celebrates after scoring a goal during their Serie A football match Juventus vs Sassuolo at "Juventus Stadium" in Turin on December 15, 2013 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Carlos Tevez kijelentette, kitölti a Juventusnál 2016-ig szóló szerződését, de most úgy érzi, nem hosszabbít a torinói csapatnál. 

"Az a tervem, hogy kitöltöm a szerződésemet a klubnál, de jelen pillanatban úgy érzem, nem fogok hosszabbítani a Juventusszal – mondta Tevez a Buenos Aires-i repülőtéren rá váró újságíróknak.

Az újságírók kaptak az alkalmon, és egyből gyerekkori klubjáról, a Boca Juniorsról kezdték kérdezgetni, de a 30 éves csatár nem mondott semmi konkrétat, csak annyit tett hozzá, "kikészítik az állandó találgatások.”

Tevez nem marad Torinóban Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Tevez remek szezont fut a Juventusszal, sőt az argentin válogatottba is visszakerült a világbajnokság után. Az argentin csatár a Juve egyik legjobban fizetett játékosa, tavaly a klub házi gólkirálya volt, és idén is ő a legeredményesebb játékos a torinói csapatban.