Társoldalunk:

Lampard marad a Citynél

2015.01.01. 12:50

A Manchester City a szezon végéig meghosszabbította Frank Lampard kölcsönszerződését, így a 36 éves angol középpályás egyelőre nem igazol New Yorkba. Lampard szerződése december 31-én járt le. 

A klub honlapján megjelent közleményben a City megerősítette, hogy az idény végéig mind a hazai, mind a nemzetközi meccseken számít az egykori angol válogatott középpályás játékára. „Frank maradni akart, és mi is azt akartuk, hogy maradjon, de sok résztvevővel kellett egyezkedni. Az ügy lezárult, Frank a szezon végéig nálunk marad – nyilatkozta Manuel Pellegrini, a City edzője.

New Yorkban nem örülnek annyira, hiszen a szezon előtt – meglehetősen drágán – eladott bérletek árába belekalkulálták, hogy egy világsztár játszik majd a csapatban, Lampard azonban egyelőre nem igazol a klubhoz.

Lamps nyárig még maradForrás: AFP/Paul Ellis

A Citynek többek között azért is van nagy szüksége a Chelsea-legendára, mert január 5-én Yaya Touré elhagyja a klubot, hogy pályára léphessen az Afrika Kupán, így a PL második helyén álló klubnak nagy szüksége van minden középpályására.