Podolski földbe döngölte Matthäust Twitteren

szelfi
Germany's midfielder Bastian Schweinsteiger (R) and Germany's forward Lukas Podolski (C) take a 'selfie' after their victory in extra-time in the final football match between Germany and Argentina for the FIFA World Cup at The Maracana Stadium in Rio de Janeiro on July 13, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
Vágólapra másolva!
Lukas Podolskinak egyáltalán nem tetszett, hogy Lothar Matthäus megjegyezte, twitterezés helyett inkább a játékkal kellene foglalkoznia. Stílszerűen Twitteren osztotta le a német foci legendáját. 

„Roppant viccesnek találom, hogy Matthäus ad nekem tanácsokat azzal kapcsolatban, hogyan kellene viselkednem – tweetelte ki Podolski, ami önmagában még nem lenne különösebben erős, de az üzenet mögé tett emotikonok és hashtagek biztosan célba találtak Matthäusnál is.

Podolski először is egy menyasszonyos emotikont tett az üzenet mögé utalva arra, hogy Matthäus négy váláson túl már az ötödik feleségét fogyasztja, majd hashtagekkel annyit tett hozzá, hogy „Sikeredző”, és „Gyepmester”, amivel az egykori aranylabdás meglehetősen halovány edzői munkásságára utalt.

Ez megy Twitterre Forrás: AFP/Adrian Dennis

Lothar Matthäus a bolgár és a magyar válogatott mellett megbukott a Rapid Wien, a Partizán Belgrád, a Red Bull Salzburg és az Atlético Paranaense edzőjeként is. Azért kérdezték Podolskiról, mert játékosként 115 meccsen lépett pályára az Interben, ahova a német válogatott támadója két nappal ezelőtt írt alá.