Kifütyülték Bale-t a Bernabéuban

511785519 PORTRAIT
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale sits on the bench during the UEFA Champions League football match Real Madrid CF vs Liverpool FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 4, 2014. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Gareth Bale nagyot hajtott az Espanyol ellen, lőtt egy remek szabadrúgás gólt is, mégis kifütyülték, mikor nem passzolt Cristiano Ronaldóhoz - pedig ő is ziccerben volt.

A Real Madrid-drukkerek gólt akarnak látni, és az sem mindegy nekik, kitől: Cristiano Ronaldótól.

A Santiago Bernabéu Stadion közönsége kifütyülte Gareth Bale-t, miután 2-0-s vezetésnél egy kontra végén nem passzolt az Aranylabda-jelölthöz szombat este, az Espanyol elleni meccsen.

Ronaldo maga is pipa volt, talán még azt sem emésztette meg, hogy egy hete, a Valencia ellen pontosan ugyanez történt.

Több szurkoló ugyanakkor azt kiposztolta, hogy megdöbbent a füttykoncerten, elvégre Bale az egyik legjobb meccsét játszotta a Realban, ráadásul lőtt egy bitang nagy szabadrúgás gólt az első félidőben.

A szurkolók talán csak a közelgő Aranylabda-szavazás miatt pörögtek rá ennyire Ronaldóra: a portugál harmadszor nyerheti el a legrangosabb egyéni elismerést hétfőn, ha több voksot gyűjt be Manuel Neuernél és Lionel Messinél.

Persze a madridi publikum mindig is finnyás volt, elég arra gondolni, hogy másfél éve még Cristiano Ronaldót fütyülte ki rendszeresen.

Real vs Espanyol 3-0:

Fantasztikus videó

Bale szombat esti góljáról különben kiváló videót készített egy, a kapu mögött helyet foglaló szurkoló: