Messi mindent elárult

Messi
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi gestures previous the Spanish Copa del Rey (King's Cup) round of 16 first leg football match FC Barcelona vs Elche FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 8, 2015. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
Vágólapra másolva!
Lionel Messi az Atlético Madrid ellen aratott 3-1-es győzelem után kiállt, és elmondta, hogy minden hazugság, ami az utóbbi időben megjelent róla a sajtóban.

A Barcelona argentin sztárjáról és edzőjéről, Luis Enriquéről cikkeztek a lapok az elmúlt hetekben, azt állították, hogy konfliktus van közöttük, és Messi arra kérte Josep Maria Bartomeu elnököt, hogy rúgja ki az edzőt.

"Azért jöttem ide, hogy elmondjam az igazságot" - kezdte tévéinterjújában Messi. "Annyi mindent hallottam és olvastam az elmúlt hetekben, ezeket szeretném most megcáfolni. Soha nem kértem senkit, hogy rúgja ki az edzőt, Juanjót, a média hazudik. Korábban azt is írták rólam, hogy Guardiolát, Eto'ót, Ibrát és Krkicet is el akartam üldözni, egyik sem volt igaz."

Messi (balra) nem akarja kirúgatni Luis Enriquét (jobbra) Forrás: AFP/Lluis Gene

Azzal is vádolták, hogy gyakorlatilag ő irányítja a klubot, és az elnök azt teszi, amit Messi mond. "Én csak egy játékos vagyok a keretből, nem én hozom a döntéseket."

Messit össszeboronálták a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel is, de tagadta, hogy bárhova menne. "Nincs szándékomban elhagyni a csapatot. Olvastam, hogy az apám állítólag tárgyalt a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel, de ez mind hazugság."