Messi: Nem tudom, hol leszek jövőre!

Messi Barcelona
Messi és Luis Enrique ellentéte könnyen szakadáshoz vezethet
Vágólapra másolva!
Lionel Messi, az FC Barcelona sztárfutballistája azt mondta, még nem tudja, hol fog játszani a következő évben.

Az argentin csatár erről Zürichben sajtókonferencián nyilatkozott hétfőn, kevéssel azelőtt, hogy megjelent volna a FIFA Aranylabda-átadó ünnepségén, amelyen ismertté válik a 2014 legjobb labdarúgójáról rendezett szavazás végeredménye.

Messi újabb állásfoglalása saját jövőjét illetően ellentmond a támadó nem sokkal korábbi közlésének, amely a Barca TV-ben hangzott el az Atlético Madrid ellen 3-1-re megnyert vasárnapi bajnoki találkozó után. Abban az interjúban Messi hazugságnak nevezte, hogy összeveszett volna edzőjével, Luis Enriquével, egyúttal cáfolta az esetleges klubváltásával kapcsolatos értesüléseket is.

Messi az Aranylabda-gálán Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A katalán sajtó a múlt héten arról írt, hogy a négyszeres aranylabdás, világbajnoki ezüstérmes játékos Enrique fejét követelte, miután a vezetőedző nem nevezte őt a kezdőcsapatba a Real Sociedad elleni, január 4-i mérkőzésre.

Mindent cáfolt

"Mindenfélét hallottam arról, hogy többekkel rossz a viszonyom, de azért nem reagáltam eddig semmit, mert rendszeresen ilyeneket hallok, hogy nem jövök ki Guardiolával, Eto'o-val, Bojannal, Ibrahimoviccsal... - jelentette ki a Barca TV-nek nyilatkozva. - Csakhogy semmit sem mondtam, amit nekem tulajdonítottak, és azt sem kértem, hogy menesszék az edzőnket."

Nem tudja, hol lesz jövőre Forrás: AFP

Az argentin játékos egyúttal cáfolta, hogy más csapathoz szeretne szerződni. "Úgy írnak rólam, mint aki irányítom a klubot, de ez nem így van, nem vitatom a döntéseket. Semmit sem kértem azért, hogy maradjak, mivel sehova nem akarok elmenni - tette hozzá Messi, hogy aztán Zürichben hétfő délután már ismét nyitva hagyja maradásának - vagy éppenséggel távozásának - kérdését. Ezúttal úgy fogalmazott, ő mindig azt mondta: Barcelonában szeretné lezárni karrierjét. Ám most ehhez hozzáfűzte: "senki sem tudja, mit hoz a jövő"...