Müller bealázta az egész Bundesligát

David Alaba, Thomas Müller, Dante, Mario Götze, Bayern München
GERMANY, Munich : (L-R) Bayern Munich's Austrian defender David Alaba, Bayern Munich's striker Thomas Mueller, Bayern Munich's Brazilian defender Dante and Bayern Munich's midfielder Mario Goetze celebrate after the first goal during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich vs SC Paderborn 07 in Munich, southern Germany on September 23, 2014. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
Vágólapra másolva!
Thomas Müller, a Bayern München támadója egy nyilatkozatában a földbe döngölte az egész Bundesligát. A német válogatott játékos szerint edzéseken nehezebb dolguk van, mint a bajnokságban. 

„Nagyon kemény edzéseink vannak, és mivel a védekező csapat is a Bayern München játékán és filozófiáján edződik, talán nem túlzás azt mondani, hogy az edzéseken zajló meccseket néha nehezebb megnyerni, mint egy-egy Bundesliga bajnokit – mondta Müller a DPA ügynökségnek.

A Bayern München 11 pontos előnnyel kezdte meg a téli szünetet, valóban nem látszik, ki állíthatja meg a bajnokságot fél kézzel domináló bajorokat.

Müller és pajtásai Forrás: AFP/Christof Stache