Trezeguet bejelentette visszavonulását

David Trezeguet, foci
ITALY, Rome : French foward David Trezeguet stands during the inter religious "match for peace" football game in Rome's Olympic Stadium on September 1, 2014. AFP PHOTO/Filippo MONTEFORTE
Vágólapra másolva!
37 évesen befejezi aktív pályafutását David Trezeguet, a franciák világ- és Európa-bajnok csatára, írja a Clarín argentin napilap.

Trezeguet pályafutása során megfordult a Monaco és a Juventus csapataiban is, 2012 és 2014 között az argentin River Plate, illetve Newell's Old Boys együtteseit erősítette, tavaly ősszel pedig az indiai bajnokságban a Pune City színeiben lépett pályára.

A három hónapos kiruccanás után visszatért Argentínába, és bár az olasz Modena szerette volna szerződtetni, inkább a visszavonulás mellett döntött.

Trezeguet visszavonul Forrás: AFP/Filippo Monteforte

A 71 válogatott mérkőzésén 34 gólt szerzett csatár tagja volt a franciák 1998-as világbajnok, 2006-os vb-2., és 2000-ben Európa-bajnoki aranyat szerzett csapatának is.

A Clarín argentin napilap úgy tudja, Trezeguet a napokban visszatér Olaszországba, és elképzelhető, hogy a Juventus vezetésében dolgozik majd tovább.