Rodgers bízik kulcsemberei maradásában

Brendan Rodgers, foci, Liverpool
UNITED KINGDOM, Liverpool : Liverpool's Northern Irish manager Brendan Rodgers attends a press conference at Anfield in Liverpool, north west England on December 8, 2014, ahead of their UEFA Champions League group B football match against Basel on December 9. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Vágólapra másolva!
Nagyon bízik kulcsemberei maradásában Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere, és nem tart attól, hogy a nyári átigazolási szezonban tömegesen távoznak játékosai.

A csapatból már távozott a 21 éves, spanyol támadó középpályás, Suso, aki az AC Milanban kötött ki, a nyáron biztosan eligazol a Los Angeles Galaxyhoz Steven Gerrard, de szabadon igazolhatóvá válik Jon Flanagan, Kolo Toure, Brad Jones és Glen Johnson is.

Jordan Henderson, Martin Skrtel és Rickie Lambert iránt ugyan van érdekélődő, de őket még 18 hónapos szerződés köti a klubhoz.

Rodgers bizakodó Forrás: AFP/Paul Ellis

"Nem engedhetjük meg magunknak, hogy három-négy kulcsember is távozzon, rájuk szüksége van a csapatnak. A rutinos játékosokra szükség van a fiatalok mellett, nem lehet rutintalanokkal nekivágni az új szezonnak” - mondta Rodgers.

A Liverpool már korábban bejelentette, hogy Raheem Sterlinggel és Philippe Coutinhóval tárgyal a folytatásról, és úgy tűnik, Glen Johnson is marad az Anfield Roadon.