Vágólapra másolva!
Thomas Doll vezetőedző maximálisan elégedett játékosaival, miután a Törökországban edzőtáborozó Ferencváros 0-1-es hátrányból felállva 4-2-re legyőzte a cseh első osztályban 13. helyen álló Bohemians Praha együttesét.

"A játékosok nehéz napokon vannak túl, hiszen kemény edzéseket vezényeltünk nekik" - kezdte a Fradi.hu-n a német szakember.

"A mérkőzés reggelén is volt egy gyakorlásunk, ezért érthetően nem voltak frissek a labdarúgók. Ez a meccs jó teszt volt a számunkra. Pozitív, hogy egy nullás hátrány után vissza tudtunk jönni. Természetesen örülünk a győzelemnek, de a felkészülési mérkőzéseken számomra nem az eredmény a legfontosabb. Az számít igazán, hogy lássam a játékosokon a fejlődést, valamint, hogy a csapatrészek hatékonyan tudjanak együttműködni. Győzni mindig jó, boldogok is vagyunk, de sokkal fontosabb most ennél, hogy biztató jeleket láttam a játékunkban. A következő napokban sem veszünk vissza, minden nap két edzést tartunk a játékosoknak, és készülünk az előttünk álló megmérettetésekre."

A mérkőzés góljait megnézheti a képre kattintva:

Forrás: --