Vágólapra másolva!
Noha a mérkőzést közvetítő Dunán nem esett róla szó, a Ferencváros ultrái is megjelentek a Groupama Aréna előtt a Győri ETO ellen nagyon simán, 3-0-ra megnyert meccsen.

A Fradi magabiztos játékkal verte meg Miriuta László csapatát, és már a közvetítés alatt is hallani lehetett a Tábor szurkolását.

A Kubatov Gábor elnök és a vénaszkenner ellen tüntető ultrák több ezren énekeltek és igazi focihangulatot teremtettek a stadion környékén, erről több Facebook-csoport, például a Fradimob és a Ferencvárosi C-közép is beszámolt.

Így érkezett meg a Tábor:

A kommentekben egyébként egyre többen próbálják rábeszélni a Tábort, hogy a stadionban a helyük, és engedjenek Kubatov kérésének, de ők hajthatatlanok, akárcsak a klub elnöke.

Így is sokan voltak a stadionban

A Groupama Arénában így is több mint 8 ezer néző, és egészen jó hangulat volt, a Csákvár elleni kupameccsre is kilátogattak 4 ezren, már tényleg csak az ultrák hiányoznak, hogy rendre telt ház előtt, pazar körülmények között játsszon hétről hétre a Ferencváros.

Tavaly szeptemberben az Újpest-Fradi derbit is a Groupama előtt nézte a tábor, az ottani hangulatról korábbi közvetítésünkben láthat videót.

Szavazzon!

Mit kellene tenniük a Fradi-ultráknak?