Vágólapra másolva!
Az internet népe egy emberként kacag a Chelsea-n, és főleg José Mourinhón, miután csapata 90 percet emberelőnyben játszva esett ki a PSG-vel szemben a Bajnokok Ligájából. A Chelsea-t egyébként is imádják utálni a webszurkolók.

Bár a Chelsea már a 32. percben emberelőnybe került Zlatan Ibrahimovic kiállítása miatt, és kétszer is megszerezte a vezetést, a 10 emberrel is remekül játszó PSG mindkétszer egyenlített, és végül még José Mourinho szerint is megérdemelten jutott tovább.

Az interneten a londoniak kiesése után elszabdadult a pokol, nem is igazán volt téma sem a meglehetősen erős kiállítás, sem a szintén véleményes Chelsea-büntető, mindenki inkább José Mourinhón köszörülte a nyelvét.

Ez az egyik kedvencünk. (Emlékezhetünk, hogy Párizsban a Chelsea-szurkolók nem engedtek fel a metróra egy színes bőrű férfit, az esetből botrány lett, a rasszista támadás áldozata pedig egyelőre nem barátkozik a klubbal).

De ez sem rossz.

Klasszikus.

Megkapja a magáét a meccsen végig indolensen játszó Diego Costa is, akit az első egyenlítést atomfejessel intéző David Luiz köszönt azzal a megjegyzéssel, hogy „még neki is több gólja van, mint Costának”, ami valójában nem nagy kunszt, hiszen a brazilból spanyollá lett csatár egyet sem lőtt.

Persze a leparkolt busz sem maradhatott ki. (Mourinho vádolta egyszer ezzel az ellenfeleket, hogy úgy lépnek pályára a csapata ellen, hogy leparkolják a csapatbuszt is a kapujuk elé - holott pont az ő csapataira volt jellemző a stabil védekezés előtérbe helyezése.)

Nem tudjuk, hogy kamu-e, de ha nem, akkor a PSG-szurkolók tökéletes választ adtak a Chelsea-tábor párizsi rasszista megnyilvánulására. A kép állítólag a londoni metrón utazó PSG-szurkolókról készült (a hitelességéért nem vállalunk felelősséget).

Így már Londonban is fel lehet szállni Forrás: Origo