Szörnyethalt a lelátóról lezuhanó szurkoló

San Lorenzo, szurkolók, foci
ARGENTINA, Buenos Aires : Supporters of San Lorenzo cheer for their team during the Argentina First Division football match against Huracan, at Pedro Bidegain stadium in Buenos Aires, Argentina, on March 15, 2015. AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI
Vágólapra másolva!
Annyira örült csapata, a San Lorenzo harmadik góljának egy argentin futballszurkoló, hogy elveszítve egyensúlyát a 40 méteres mélységbe zuhant és meghalt. Ráadásul még két embert kórházba juttatott.

Súlyos tragédia árnyékolta be az argentin labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló San Lorenzo csapatának újabb győzelmét.

A Buenos Aires-i együttes hazai pályán 3-1-re verte a Huracán csapatát, de ezt az egyik szurkoló, Pablo Giménez már nem ünnepelhette meg, ugyanis a harmadik gólnál az Estadio Pedro Bidegain 40 méter magas lelátójáról lezuhant és szörnyethalt.

A San Lorenzo szurkolói Forrás: AFP/Alejandro Pagni

A Todo Noticias információja szerint a tragédiában két másik személy is megsérült, a drukker ugyanis éppen egy arra sétáló apára és fiára esett rá. Az apát többszörös koponyatöréssel vitték kórházba, míg fia a hírek szerint túl van az életveszélyen.