Buffon lenne a Juventus gyenge pontja?

504225463 HORIZONTAL FOOTBALL GOALKEEPER FULL LENGH ACTION Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon stops the ball during the Italian Serie A football match Juventus Vs Roma on October 5, 2014 at Juventus  Stadium in Turin.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon stops the ball during the Italian Serie A football match Juventus Vs Roma on October 5, 2014 at Juventus Stadium in Turin. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Jürgen Kohler, a Juventus és a Borussia Dortmund egykori játékosa furcsa nyilatkozatot tett: szerinte a Juve gyenge pontja Gianluigi Buffon, és a Borussia 3-1-re le fogja győzni a torinóiakat a BL-nyolcaddöntőben. 

„Hiába a Juve a legerősebb olasz csapat, megvannak a maga gyengéi. Úgy vélem, a Borussiának minden esélye megvan, hogy továbbjusson. Buffon már rég nem az a kapus, aki egykor volt, és bőven benne vannak a hibák, ahogy a Juventus védőiben is – mondta Kohler.

A 105-szörös német válogatott védő, aki négy éven át játszott a Juventusban, és 191 meccset teljesített a Borussia Dortmundban, úgy látja, a dortmundi támadások jelenthetik a BL-nyolcaddöntő kulcsát.

Gigi már nem az, aki volt - legalábbis Kohler szerint Forrás: AFP/Marco Bertorello

„Nem mondhatnám, hogy nagy előny a 2-1 a Juve számára, mert a Dortmund nagyon erős támadósorral rendelkezik. Úgy gondolom, 3-1-re nyer és továbbjut a BVB – zárta gondolatait Kohler.