Vágólapra másolva!
A spanyol sajtó megtalálta az okát, mitől javult ekkorát az utóbbi hónapokban Lionel Messi játéka. Két nagy lap is azt állítja, az argentin klasszis egészségtelen étkezése miatt felkapott pár kilót, amit 2015 elején dobott le, emiatt  szárnyal az utóbbi időben. 

A Mundo Deportivo a címlapján hozott egy képet, amin a jelenlegi Messit hasonlítja össze a néhány hónappal ezelőttivel, és látszik, hogy a 2014 végén képen valóban pocakja van. A lap azt állítja, Messi 3,5 kilót dobott le, ennek köszönhető drámai formajavulása, aminek köszönhetően drasztikusan feljavult idei gólátlaga is: 40 meccsen már 43 gólnál jár.

Az AS már az okot is tudni véli: az olasz konyha nagy rajongójaként ismert Messi leszokott a pizzáról, amit korábban napi szinten fogyasztott. Természetesen egyik lap sem mulasztotta el hozzátenni, hogy míg a szezon első részében Cristiano Ronaldo szárnyalt, és Messi volt gyengébb, 2015 elejére minden megfordult.

Tavaly még gömbölyödött a mez Forrás: Mundo Deportivo

A két játékos vasárnap szemtől szembe találkozik, 21 órakor kezdődik a szezon második csúcsrangadója: a tavaszi el clásico házigazdája a Barcelona lesz, amely egy ponttal vezet a Real előtt, és 10 fordulóval a bajnokság vége előtt négy ponttal megléphet legnagyobb riválisától.