Vágólapra másolva!
A 18 éves Alen Halilovicot az egyik legnagyobb horvát tehetségnek és Luka Modric utódjának tartják, ezért is igazolta le a Barcelona. A fegyelmet egyelőre tanulnia kell.

Halilovic korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy óriási műeséssel etette a bírót még a Dinamo Zagreb játékosaként.

A legtehetségesebb horvát focistának tartott támadó középpályás egyelőre a B csapathoz kerül Barcelonában, és bár a csapat vele együtt bukdácsol - csak utolsó előtti a bajnokságban - a sztárallűrjei már megvannak.

Halilovic dührohamot kapott, mikor lecserélték Forrás: La Liga

A sztárokat nem lehet lecserélni

Az Alcorcon ellen 3-1-re elvesztett találkozón edzője már az első félidő közepén lehívta a pályáról, mert kiállították a csapat kapusát, Adrián Ortolát, és valahogy be kellett cserélni a tartalékkapust.

Halilovic már a pályán méltatlankodott, aztán nem volt hajlanó szóba állni a trénerrel, és sértődötten egyből az öltözőbe ment.

A Manchester City 2012-ben 9 millió fontot ajánlott az akkor 16 éves focistáért, mire a Dinamo elnöke, Zoran Mamic közölte, hogy ez az öszeg még arra sem elég, hogy a bal lábát odaadják érte. Azóta sem derült ki, a Barcelona mennyiért szerezte meg a játékost.