Dárdai egy magyart szívesen elvinne a Herthához

Telki Válogatott Dárdai Pál Válogatott Dárdai Pál Sajtótájékoztató a Magyar - Görög fotball európabajnokság selejtezője előtt Telkiban. A képen: dárdai Pál
Sajtótájékoztató a Magyar - Görög fotball európabajnokság selejtezője előtt Telkiban. A képen: dárdai Pál
Vágólapra másolva!
A görögök elleni Eb-selejtezőre készülő magyar csapat szövetségi kapitánya, Dárdai Pál a Blikknek azt mondta, hogy Dzsudzsák Balázst nagyon szívesen látná a Herthában. Arról is beszélt, hogy este hogyan kapcsolódik ki a feleségével.

Van olyan magyar játékos, akit Dárdai Pál, a fociválogatott szövetségi kapitánya szívesen látna a Herthában. "Dzsudzsákot elvinném egyből, mert mindig benne van a gól, a gólpassz" – mondta a Blikknek Dárdai.

Kattintson a képre a Blikk TV videójáért! Forrás: Origo


A jövőjével egyelőre nem foglalkozik, mert fogalma sincs, mi van a szerződésében. "Csak a feladatommal foglalkozom, és a családomat próbálom egyben tartani, mert nagyon keveset vagyok otthon."

A kapitány azt is elárulta, hogyan lazít. "Úgy építettük a házunkban a fürdőszobát, hogy elférjen benne egy hatalmas kád. Este nyolckor forró vizet engedünk, beülünk a feleségemmel, megbeszéljük a napi történéseket, és én ott kapcsolódom ki. Persze nem kell szexre gondolni!".

Dárdai a válogatott keddi sajtótájékoztatóján többek között arról is beszélt, hogy ha három dolog teljesül, akkor legyőzzük vasárnap a görögöket.