Egy bíró sem állhat Zlatan útjába

viaszszobor Zlatan Ibrahimovicról
TOPSHOTS Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) poses next to his wax effigy during its inauguration on February 9, 2015 at the Grevin museum in Paris. AFP PHOTO / STEPHANE DE SAKUTIN
Vágólapra másolva!
Nincs az a bíró, aki Zlatan Ibrahimovic útjába merne állni. A PSG-Lorient meccset vezető bíró is csak addig volt kemény, amíg vette a kamera, de a hatalmas Zlatan végül elérte, amit akart, és ezt képpel igazolta. 

Ibra mestermármast vágott a Lorient ellen, és már közvetlenül a lefújás után el akarta kérni a labdát a játékvezetőtől, de a sporinak nem akaródzott odaadni. Aztán az öltözőfolyosón Zlatan újra nekifutott a kérésnek, de a bíró ekkor is nemet mondott.

„Értem, szóval akkor te vagy a főnök. Te döntesz. Jól mutat a kamerában, mi? Rendben, akkor dönts te” – dohogott Ibra, miután hiába kérte a labdát, és dúlva-fúlva a PSG öltözőjébe sétált.

De a happy end sem maradt el, Ibra később kiposztolt egy képet Instagramra, amin a hazafele tartó csapat repülőjén – biztonságosan beövezve – ott látható a meccslabda. Hiába, ha Ibra valamit nagyon akar, az úgy is lesz.

Senki nem állhat az útjába Forrás: AFP/Stephane De Sakutin