Vágólapra másolva!
Furcsa "támadás" áldozata lett oldalunk egyik cikke, pontosabban egyik szavazása, amelyet az új Fradi-sasról írtunk ki.

Csütörtökön megírtuk, hogy a Ferencvárosnál bemutatták a megújult kabalaállatot, a sast, majd a cikkünk végére egy szavazást illesztettünk be, amelyben arról lehetett véleményt formálni, hogy kinek hogy tetszik az új állat.

Elkövettük azonban azt a hibát, hogy nem zártuk ki annak a lehetőségét, hogy egy IP-címről több szavazatot lehessen leadni. Cikkünk kikerülése után volt egy pont, amikor rohamosan elkezdett nőni az első válaszlehetőségre (Ráfért egy ráncfelvarrás az előzőre, tetszik) leadott voksok száma, ezért megnéztük, hogy nem szavazott-e valaki ugyanarról a gépről.

Gyorsan nagy vihart kavart az új Fradi-sas Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mi nem gyanúsítunk senkit, lehet, hogy csak egy túlvezérelt olvasónk szórakozott, mindenesetre az első 8000 szavazatból 3337 ugyanarról az IP-címről érkezett, és ezek közül mindegyik a "tetszikes" válaszlehetőségre kattintott.

A szavazásunk végeredménye így nem nevezhető reprezentatívnak, így az sem igaz, amit az új Fradi-sas fogadtatásáról szóló cikkünkben írtunk, azaz, hogy olvasóink megosztottak a kérdésben.

A bakiért elnézést kérünk, de nem gondoltuk, hogy valakinek ennyire fontos az, hogy az új Fradi-sas bemutatkozásként megnyerjen egy ilyen szavazást...