Felcsúton volt a legtöbb néző, de így is borzasztó gyér

Felcsút, 2015. április 3.
Az OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Ferencváros labdarúgó-mérkőzés a felcsúti Pancho Arénában 2015. április 3-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Felcsút, 2015. április 3. Az OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Ferencváros labdarúgó-mérkőzés a felcsúti Pancho Arénában 2015. április 3-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Megdőlt a negatív tavaszi nézőcsűcs a labdarúgó NB I-ben a hétvégén, a legutóbbi fordulóban összesen 13 ezer 341-en voltak kint a stadionokban.
Felcsúton voltak a legtöbben Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az Nso.hu statisztikája szerint a pénteki Puskás Akadémia-Ferencváros meccsen voltak a legtöbben (3812), a legkevesebben pedig az MTK-Pápa bajnokira voltak kíváncsiak, az aktuális második helyezett találkozójára csupán 420-an váltottak jegyet.

Az átlagnézőszám 1773 volt a 22. fordulóban, ennél kevesebben az idei bajnokságban csak a 16. fordulóban voltak kint az NB I-es meccseken.

Közben a Magyar Labdarúgó Szövetség egyeztetést kezdeményez a drukkerekkel, hogy a szurkolói kártya bevezetését bojkottal ellenző csoportok visszatérjenek a stadionokba. Részletek itt.