Vágólapra másolva!
Elveszítette tavaszi veretlenségét a Kecskemét a labdarúgó NB I-ben, miután hazai pályán 2-1-re kikapott a Debrecentől. A Loki egy meccsel többet játszva két pontra megközelítette a harmadik Ferencvárost.

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Kecskeméti TE - DVSC-TEVA 1-2 (1-1)
Széktói Stadion, 2700 néző, v.: Erdős
Kecskeméti TE: Tujvel - Lovric, Karan, Skopljak, Laczkó - Radoja, Vukasovic, Kitl (Gréczi 71.) - Savic (Szivacski 76.) - Novák, Szalai (Fótyik 86.)
Debrecen: Novakovic - Lázár, Brkovic, Mészáros, Korhut - Jovanovic (Tisza 95.), Varga - Bódi, Bouadla (Morozov 89.), Szakály - Balogh (Kulcsár 81.)
gólszerző: Kitl (15.), illetve Bódi (23.), Jovanovic (63.)

A Kecskemét kezdett határozottabban, ennek eredményeként egy szép támadás végén a fiatal Kitl a hálóba passzolt. Ezután is a Kecskemét vezetett veszélyesebb támadásokat, mégis egyenlített a Debrecen: egy szöglet után Bódi kilőtte a felső sarkot.

A második félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, de a vendégcsapat újabb gólt szerzett: egy szabálytalanul elvégzett szabadrúgást követően beadásból Jovanovic védhetetlenül fejelt Tujvel kapujába. A szabadrúgást Varga a játékvezető közeléből úgy végezte el, hogy mozgott a labda. A gól után is maradt a kiegyenlített mezőnyjáték, melyben a Debrecen meg tudta őrizni előnyét.