Mandzukicot véresre könyökölték, de nem harapták meg

Mario Mandzukic (Atlético Madrid), Dani Carvajal (Real Madrid), foci
SPAIN, Madrid : Atletico Madrid's Croatian forward Mario Mandzukic (R) argues with Real Madrid's defender Dani Carvajal (L) after being injured during the UEFA Champions League quarter final first leg football match Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 14, 2015. AFP PHOTO / GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Óriási csatát vívott a Real Madrid védőivel Mario Mandzukic, az Atlético horvát csatára a keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntőn. Dani Carvajal viszont tagadja, hogy megharapta volna.

A Real Madrid védője, Dani Carvajal tagadja, hogy megharapta Mario Mandzukicot a keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén.

Az Atlético horvát csatára hihetetlen munkát végzett és rengeteg szabálytalanságot elkövettek ellene, a legsúlyosabbat Sergio Ramostól szenvedte el, aki úgy lekönyökölte, hogy felszakadt az arcbőre.

Mandzukic zokon vette a véres sérülést Forrás: AFP/Gerard Julien

Spanyol források azonban homályos felvételekre hivatkozva azt is tudni vélték, hogy Carvajal megharapta Mandzukic könyökét, és adott egy gyomrost ellenfelének.

"Olvastam a meccs után, hogy egy ellenfél játékosának a megharapásával vádolnak. Nem tettem semmi ilyet, még csak meg sem próbáltam" - írta a Real-védő a Twitteren.

Diego Simeone, az Atlético edzője a 0-0-val zárult mérkőzés utáni sajtótájékoztatón azt mondta, nem látta az állítólagos incidens, míg a Ramos-Mandzukic esethez annyit főzött hozzá, hogy szerinte a könyökös csak a véletlen műve volt.