Nem kell a Fradinak a 94 meccsen 232 gólos csatár

Kovács Gergő
Kovács Gergő egyelőre egy torna erejéig húzhatta magára a Fradi szerelését
Vágólapra másolva!
Egyelőre kevésnek bizonyult a 94 meccsen lőtt 232 gól, hogy Kovács Gergőt a Ferencváros szerződtesse.

A Heves megyei, U17-es bajnokságban szereplő Csány 15 éves támadója szerezte csapata összes gólját a a legutóbbi, Detk ellen 8-1-re megnyert bajnokin, de a Heol.hu beszámolója szerint ez nem újdonság, hiszen volt már, hogy 10 és 14 gólt is szerzett egy találkozón. A csapat 124 idei góljából 86-ot Kovács lőtt, aki a Ferencvárosnál próbajátékon vett részt a Népligetben a Future Talents Cup tornán.

"Minden nagyon tetszett, öröm volt a Fradinál lenni, azt viszont sajnálom, hogy a Maribor és a ‘98-as Ferencváros ellen is kevés játéklehetőséget kaptam" - kezdte az értékelést a fiatal játékos, akit Keller József, az FTC szakágvezetője és Dragóner Attila utánpótlás-menedzser figyelt meg.

Kovács Gergő egyelőre egy torna erejéig húzhatta magára a Fradi szerelését Forrás: Heol.hu

"A szakemberek szerint meglátszik rajtam, hogy helyben nagyon kevés futballedzésre nyílik alkalmam. Egyelőre ez az akadálya annak, hogy magasabb szintre, mondjuk NB I-es csapathoz kerüljek. Azt mondták az edzők, hogy előbb jobb lenne NB III-as vagy NB II-es klubnál tréningezni, hogy aztán felkészültebben kerülhessek egy élvonalbeli egyesülethez. A fizikumomról és a technikai tudásomról jókat mondtak, biztattak a jövőt illetően, így úgy jöttem haza, hogy tudom, mi a feladatom" - fogalmazott a tehetséges csatár.