A Serie A-ban nincs ellenfele a Juventusnak

504226113
Juventus' defender Giorgio Chiellini (L) fights for the ball with Lazio's midfielder from Albania Lorik Cana during the Italian Serie A football match Juventus vs Lazio at "Juventus Stadium" in Turin on April 18, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
A Serie A 31. fordulójának rangadóján a Juventus simán legyőzte a második helyezett Laziót, és továbbra is hatalmas előnnyel vezeti az olasz bajnokságot. A Laziónak könnyen a második helyébe kerülhet a torinói vereség. 

Serie A, 31. forduló
Sampdoria-Cesena 0-0
Juventus-Lazio 2-0 (2-0) G: Tevez 17., Bonucci 28.

A Roma bukdácsolása miatt bajnoki aranyrangadóvá nemesült meccsen gyorsan kiderült, miért vezeti a zsinórban negyedik bajnoki címére hajtó Juventus óriási fölénnyel a Serie A-t. A Lazio védelmének két komoly hibáját kihasználva a Juvéntus előbb Carlos Tevez pontos lövéséből, majd Leonardo Bonucci előretöréséből szerzett gólt, és már a szünetre eldöntötte a rangadó sorsát.

A második félidőben próbálkozott a Lazio, be is szorította a Juvét, de a hazaiak győzelme nem forgott veszélyben. A hajrában Cataldi csúnyán felrúgta Tevezt, amiért a játékvezető kiállította. A Juventus 15 pontra húzott el a Laziótól, amelyet vasárnap megelőzhet az Atalantát fogadó Roma.

Giorgio Chiellini küzd a labdáért Lorik Canával Forrás: AFP/Giuseppe Cacace