Vágólapra másolva!
A Győr kikapott az MTK-tól az NB I. 24. fordulójában, a mérkőzés után Miriuta László edző közölte, nem számít a továbbiakban Rudolf Gergelyre.   

"Jó a csapatom, de nehéz a helyzetünk, mint köztudott, és fejben sem vagyunk a csúcson - utalt a csődvédelem alatt álló klub helyzetére a román származású edző. - Rudolf Gergely játékára nem számítok a továbbiakban, mert a bajban csak olyan játékosokra van szükségem, akik teljes intenzitással tudnak küzdeni az ETO sikeréért" - írja az Nso.hu.

Rudolf az egyik legnagyobb magyar csatártehetségnek számított, amikor a Nancy akadémiájára került, de hiába játszott jó csapatokban, sehol nem a góljai miatt maradt emlékezetes a szereplése. A Genoába igazolásakor felröppentek a hírek, hogy saját szakállára írt alá, miközben ügynöke az Ajaxnak adta el a játékjogát, majd Magyarországra visszatérve hosszú gólcsendje miatt lett az internet sztárja.

Rudolf Gergely még diósgyőriként küzd az MTK védőivel Forrás: MTI/Illyés Tibor

A csatárt 2013-ban igazolta le a Győr, miután Diósgyőrben szabadlistára került, a győrieknél 33 meccsen 13 gólt szerzett.