A Barcánál is jobb formában a Fradi

Budapest, 2015. április 12.
Az FTC szurkolói a Népligetben a Ferencváros - Újpest FC labdarúgó-mérkőzés kezdete előtt 2015. április 12-én. A két csapat ultrái bojkottálják a labdarúgó OTP Bank Liga első számú rangadóját, a szervezett szurkolói csoportok m
Budapest, 2015. április 12. Az FTC szurkolói a Népligetben a Ferencváros - Újpest FC labdarúgó-mérkőzés kezdete előtt 2015. április 12-én. A két csapat ultrái bojkottálják a labdarúgó OTP Bank Liga első számú rangadóját, a szervezett szurkolói csoportok mindkét oldalon több ezer embert vártak a meccs idejére szervezett népligeti és újpesti meccsnézésre, tüntetésre. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
A világ összes első osztályú csapatát nézve, az elmúlt tizenöt játéknapot figyelembe véve a Ferencváros a második legeredményesebb klub. Az ütős statot az Üllői129 című szurkolói portál halászta elő a Transfermarkt alapján.

A zöld-fehérek formája tehát objektíven nézve is egészen kiváló, egyedül az új-zélandi Auckland City előzi meg, másfelől közvetlenül mögötte a Barcelona található.

Thomas Doll csapatának 13 győzelem és két döntetlen - mellette pazar, 36-4-es gólkülönbség - kellett ehhez az eredményhez.

Bár az NB I-et 11 ponttal vezető Videotont már aligha éri be a Fradi a hátralévő öt fordulóban, az Európa Ligában visszatérhet a nemzetközi színtérre.

Forrás: Üllői129