Vágólapra másolva!
Ahogy az első meccs, úgy a visszavágó után is kemény kritikával illette Thomas Doll, a Ferencváros játékosait a Szolnok elleni Magyar Kupa-elődöntőben. 

A Fradi 2-0-ra győzött idegenben az első meccsen, amivel megalapozta a döntőbe jutást, akkor Doll amiatt panaszkodott, hogy elégedetlen volt csapata teljesítményével.

A visszavágón az NB I második helyén álló zöld-fehérek nem törték össze magukat, az 1-1-es eredménnyel és fináléba jutottak, ahol a Videoton lesz az ellenfelük. Doll azonban a továbbjutás ellenére nagyon bosszúsan nyilatkozott a meccs után.

"Nehezen találom a szavakat, hiszen a játékunk elfogadhatatlan volt. Ilyen teljesítménnyel esélyünk sem lesz a döntőben. Nem szeretnék beszélni a kihagyott helyzeteinkről. Néhány játékosom messze nem úgy futballozott, mint vártam. Ezzel nem akarom a Szolnok érdemeit kisebbíteni, remekül játszottak, gratulálok nekik. Nagyon fontos hónap áll előttünk, sok fontos találkozóval. Oda kell figyelnem, hogy egységes maradjon a csapat, és mindenkitől elvárom, hogy küzdjön a pályán a sikerért. Néhány játékosom futómennyiségével meglehetősen elégedetlen voltam ma. Akinek nincs kedve futballozni, az mondja meg nekem egyenesen!" - füstölgött a német edző, akivel tíz év után jutott újra kupadöntőbe a Fradi.