Vágólapra másolva!
Kuttor Attila, a Haladás vezetőedzője felmentette az edzések látogatása alól az NB I-ben kieső helyen álló klub három kulcsjátékosát.

"Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól, a három labdarúgó kedd délelőtt és délután sem edzett a csapattal" - nyilatkozta a Vaol.hu-nak Tóth Miklós, a szombathelyiek ügyvezető igazgatója.

A portál - amely a Haladás hivatalos weboldalának számít - úgy tudja, csak részben igaz, hogy a trió azért került körön kívül a Haladásnál, mivel a Dunaújváros elleni 4-1-es vereség után a focisták Artner Tamás exedzőt ölelgették.

Halmosi Péter Forrás: MTI/Földi Imre

Iszlai Bence sárga lapos eltiltása miatt nem is volt a stadionban, Rózsa pedig csak kezet fogott Artnerral, Halmosi viszont a hármas sípszót követően valóban hosszasan lapogatta az újvárosi edzőt, aki ezúttal a győztes csapat kispadján ült.

A Vaol szerint Rózsa és Iszlai esetében a fő ok, hogy egyikük sem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, Halmosit viszont valóban Artner Tamás ölelgetése miatt tehették ki határozatlan időre a csapatból.