Dárdai: Bárki aláírta volna, ha a saját kezünkben lesz a sorsunk

Dárdai Pál ideiglenes vezetőedző vezetőedző Berlin, 2015. április 18.
Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015.
Berlin, 2015. április 18. Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015. április 18-án. (MTI/EPA/Lukas Schulze)
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál, a kieséstől fenyegetett Hertha BSC vezetőedzője szerint csak a győzelem elfogadható a német labdarúgó-bajnokság következő, utolsó előtti fordulójában.

A Hertha szombaton 2-0-ra kikapott Dortmundban, ezzel sorozatban harmadszor maradt alul, és öt mérkőzés óta nyeretlen.

"A következő fordulóban csak a győzelem számít a Frankfurt ellen. Remélhetőleg tele lesz a stadionunk, mert a Bundesliga fontos a berliniek számára. Láttam a játékosok szemében, hogy tudják, mit kell majd tenniük" - jelentette ki a magyar szövetségi kapitány, hozzátéve, a csapat nyugodtan készül a rendkívül fontos találkozóra.

Dárdai közölte, butaságot mondott az, aki néhány héttel ezelőtt már azt hangoztatta, hogy a Hertha megmenekült a kieséstől. "Azt ugyanakkor bárki aláírta volna, ha valaki azt mondja, hogy két fordulóval a szezon vége előtt a saját kezünkben lesz a sorsunk" - mondta a tréner.

A fővárosiak jelenleg a 13. helyen állnak a tabellán 34 ponttal, három pontnyira a kiesőzónától, míg a tizedik Frankfurt már biztosan bennmarad az élvonalban.