Különleges cipőben búcsúzik a Liverpooltól Steven Gerrard

Steven Gerrard Amerikában folytatja pályafutását
Vágólapra másolva!
Nem hosszabbította meg a lejáró szerződését, és az idény végén távozik a Liverpooltól Steven Gerrard. Utolsó hazai bajnokiján a Crystal Palace ellen lép majd pályára, egy különleges cipőben. 

A cipő a játékos és a város közti "eltéphetetlen kötődést" szimbolizálja, a klub különleges üzenettel búcsúzik.

Gerrard utolsó hazai meccsén ezt a cipőt viseli majd Forrás: Origo

"Legendaként távozol, és hősként térsz majd vissza. Liverpool városa mindig veled lesz, sosem maradsz egyedül" - szól a felirat.

A középpályás az elmúlt 16 idényben eddig 695 mérkőzést játszott, és 180 gólt szerzett a Vörösöknél, ahol 2003 óta ő a csapatkapitány. Nyert Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát, FA-kupát (kétszer) és Ligakupát (háromszor), bajnoki címet azonban nem.

Steven Gerrard Amerikában folytatja pályafutását Forrás: Origo

A játékos korábban azt is bejelentette, hogy a következő idénytől az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságában (MLS) címvédő Los Angeles Galaxynél folytatja pályafutását.

Az USA-ban is sikerekre vágyik

"Szeretnék még érmeket nyerni, és egy erős csapatban befejezni a pályafutásomat. A Galaxy pedig egy sikeres klub, amely további sikereket érhet el" - nyilatkozta a Los Angeles Times című napilapnak a játékos, aki 18 hónapos szerződést kap Kaliforniában, és akinek már meg is rendelhető az új meze.