Vágólapra másolva!
Újabb szexbotrány van kitörőben a Premier League-ben. A Daily Star címlapján hozza, hogy egy angol első osztályú csapatkapitánya ágyba vitte egy csapattársa barátnőjét. Részleteket nem közölnek, de lehet sejteni, kikről van szó. 

A bulvárlap nem nevesíti sem a csapatot, sem a játékosokat, csak annyit ír, hogy a csapatkapitány nős, és két gyermeke van, a megcsalt csapattárs pedig külföldi. Egy csapathoz közeli forrásra hivatkozva azt írja, a két játékos edzésen összeverekedett, úgy kellett szétválasztani őket, és a megcsalt játékos közölte a klub vezetőségével, addig nem hajlandó pályára lépni, míg a csapodár cséká is a csapatnál van.

A történet hitelessége is kérdéses (a Daily Star nem egy Guardian), de a sztori egybecseng egy néhány héttel ezelőtti történettel, aminek a Manchester City csapatkapitánya, Vincent Kompany volt a főszereplője, bár akkor a megcsalt csapattárs szerepét Pablo Zabaletára osztották a bulvásajtóban.

A sztorit taglaló oldalak azonban nem Zabaletát, hanem Samir Nasrit jelölik meg, mint megcsalt felet. A City francia középpályása egy angol modellel, Anera Atanesszel jár, de hogy miért gondolják, hogy ő lehetett a megcsalt barát, azt nehéz kinyomozni a szálakból.

Anara Atanes, Nasri barátnője Forrás: Origo

Kompany felesége, Carla Higgins két gyermeket szült a belga hátvédnek, a hírek szerint boldogok együtt.