Szétvert csapat kapitánya ilyet még nem nyilatkozott

Sándor György Székesfehérvár, 2014. augusztus 9.
Juan Calatayud és Sándor György (b-j) ünnepel az OTP Bank Liga Videoton FC - Győri ETO mérkőzésének végén, a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2014. augusztus 9-én. Videoton - Győr 3-2.
MTI Fotó: Beliczay L
Székesfehérvár, 2014. augusztus 9. Juan Calatayud és Sándor György (b-j) ünnepel az OTP Bank Liga Videoton FC - Győri ETO mérkőzésének végén, a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2014. augusztus 9-én. Videoton - Győr 3-2. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
A Videoton csapatkapitánya, Sándor György pokoli rosszul érzi magát a Magyar Kupa-döntőben elszenvedett 4-0-s vereség miatt, de úgy érzi, csapata az első félidőben és a második játékrész elején kicsit meglepte a Ferencvárost.

- nyilatkozta Sándor György a 4-0-s vereség után a Vidi.hu-nak.

Balra Juan Calatayud, jobbra Sándor György - mindkét focista szerződése lejár Forrás: MTI/Beliczay László

"Sajnos egy kontra után megszerezte a vezetést a Fradi, aztán mindent egy lapra feltéve támadtunk, kinyíltunk, és újabb kontrák után újabb gólokat kaptunk" - folytatta a válogatott középpályás.

Úgy érzi, a Videoton a végén már csak rohant az eredmény után, és egy elég csúnya vereség lett a vége. "Gratulálok a Ferencvárosnak, de azt gondolom, nem kellett lehajtott fejjel lejönnünk a pályáról így sem. Azt viszont hozzáteszem, hogy pokoli rossz érzés elveszíteni egy döntőt. De minél előbb össze kell magunkat szedni, hiszen vasárnap már bajnokit játszunk" - mondta a csapatkapitány, akiről egyelőre nem tudni, hogy marad-e vagy megy, a szerződése mindenesetre nyáron lejár a bajnokcsapatnál.

Thomas Doll Fradi-edző szintén azt mondta a meccs után, hogy nehéz dolga volt a győztes csapatnak az elején.

"Nem találtuk a játékunkat, miután a Videoton két csatárral játszott. Sok labdát veszítettünk, de szerencsére a kapunkban ott ált Dibusz Dénes."

A Videoton vasárnap a Kecskemétet fogadja 16.30-kor.