Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund igazgatója, Hans-Joachim Watzke elmondta, csak a Chelsea kicsinyes bosszújának köszönhető, hogy Kevind de Bruyne nem lett a Dortmund játékosa. 

Annak idején nem volt titok, hogy a Chelsea is nagyon szerette volna leigazolni Robert Lewandowskit a BVB-től, de a játékos a Bayern Münchenbe akart menni, és végül Münchenben is kötött ki. Ezt eléggé zokon vette a Chelsea, és amikor a Dortmund bejelentkezett De Bruynért 2013-ban, a londoniak inkább a Wolfsburgnak adták a belga játékost.

De Bruyne azóta a Bundesliga egyik legjobb támadó középpályásává vált, így nem csoda, hogy a dortmundiak elnöke zsémbesen nyilatkozott a füstbe ment tervről. „Megkezdtük a tárgyalásokat a Chelsea-vel, de nem tudtunk megegyezni, mert meg voltak sértve, amiért Lewandowski nem náluk folytatta – mondta a Bildnek Watzke.

Kevin De Bruyne a belga válogatottnak is alapembere lett Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Egy Lewandowskiéhoz hasonló ügy most is zajlik Dortmundban, Ilkay Gündogan a lengyelhez hasonlóan nem volt hajlandó meghosszabbítani a szerződését, és várja a ManUnited és a Barcelona ajánlatát.