Vágólapra másolva!
A Galatasaray lett a török bajnok, miután a második helyezett Fenerbahce csak 2-2-es döntetlent játszott az Istanbul Basaksehir vendégeként egy olyan meccsen, amelyen a Fenerből négy játékost is kiállítottak.

Mivel a Galatasaray 2-0-ra győzött a Besiktas ellen, így a Fenernek mindenképpen győznie kellett volna, de az Istanbul Basaksehir a második félidő elején Mehmet Batdal két góljával elhúzott.

A 81. percben a korábban a Portóban, a Juventusban, a Werder Bremenben és az Atléticóban is megfordult Diego szépített, de a Fener gyorsan megfogyatkozott, Mehmet Topuz kapott piros lapot.

Két perccel a rendes játékidő vége előtt a csereként beállt Webo egyenlített, de jött az újabb fordulat, a hosszabbításban Bruno Alves összehozott egy büntetőt, amiért őt is kiállította a bíró, ráadásul a hevesen reklamáló Caner Erkin is ugyanerre a sorsra jutott.

A tizenegyest Mehmet Bahdal kihagyta, így maradt a 2-2, de a legvégén még Webo is kiállt, aki egyszerűen nyakon rúgta ellenfelét, így a Fener hét emberrel fejezte be a meccset, és a döntetlen miatt lemondhat a bajnoki címről.