Vágólapra másolva!
Bogdán Ádámot, a Bolton Wanderers magyar kapusát hírbe hozták a Liverpoollal. Most kikelt a "neve alatt megjelenő hamis Facebook-oldalak" ellen.

Bogdán Ádám nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Bolton Wanderersnél, hanem szabadügynökként a Liverpoolhoz igazol - írta az ESPN-re hivatkozva több angol lap is vasárnap délelőtt.

Délután azonban a kapus a hivatalos Facebook-oldalán közölte: "Rengeteg hír jelent meg a klubváltásommal kapcsolatban különböző oldalakon, többek között az én

Kérlek titeket, hogy csak az itt megjelenő híreket vegyétek készpénznek! Jövőhéten tudok hiteles információval szolgálni, kérlek titeket legyetek türelmesek!"

Ennek értelmében nem biztos, hogy teljes tévedés a Liverpool-mezes Bogdánról ábrándozni, de még mindenképpen korai.

A hír alapja, hogy 27 éves válogatott kapus parádésan védett a két csapat idei FA-Kupa-meccsén.

Bogdán tavaly remekül teljesített, de egy sérülés miatt kikerült a kezdőből, ezért jobbára csak a kupasorozatokban védhetett idén, de ott is képes volt olyan teljesítményre, amire több klub is felfigyelt.

Hallani lehetett több PL-csapatról is, és a kapus is azt nyilatkozta, szeretne elsőosztályú csapatban védeni jövőre, bár nem zárta ki azt sem, hogy a Wanderersnél marad.