Ezekkel a gólokkal esett ki U20-as válogatottunk

Dunedin, 2015. június 4.
Kalmár Zsolt, miután Magyarország hosszabbításban 2-1-re kikapott Szerbiától a húsz éven aluliak új-zélandi labdarúgó-világbajnokságának nyolcaddöntőjében Dunedinben 2015. június 10-én. (MTI/EPA/John Cowpland)
Dunedin, 2015. június 4. Kalmár Zsolt, miután Magyarország hosszabbításban 2-1-re kikapott Szerbiától a húsz éven aluliak új-zélandi labdarúgó-világbajnokságának nyolcaddöntőjében Dunedinben 2015. június 10-én. (MTI/EPA/John Cowpland)
Vágólapra másolva!
A magyar U20-as fociválogatott tagjai összetörtek a szerencsétlen vereség után, amelyet az új-zélandi világbajnokságon szenvedtek el. Bernd Storck sportigazgató büszke a csapatára.

A magyar csapat hiába vezetett Mervó góljával a nyolcaddöntőben, a 91. percben egyenlítettek a szerbek, és bár kiállítottak tőlük egy játékost, a 119. percben egy öngóllal így is nyerni tudtak 2-1-re.

A gólok:

"Elsősorban büszke vagyok a csapatomra, mert nagyszerű mérkőzést játszottunk egy kiváló ellenféllel szemben" - kezdte az értékelést az Mlsz.hu-n Bernd Storck sportigazgató.

"Tudtuk, hogy kevés helyzetünk lesz, és azt is, hogy döntő lesz azok megfelelő kihasználása, sajnos ma két nagyon hasonló erősségű csapat mérkőzésén nem sikerült megfelelő eredményt elérnünk.

Ezen a mérkőzésen látszott, mekkora előny, hogy Szerbiában bátran szerepeltetik legmagasabb szinten a fiatalokat klubjaikban,

a magyar szövetség hasonló irányú törekvéseit igazolja, hogy ezen a vb-n a mi játékosaink is igen magas szinten bizonyították versenyképességüket."

A magyar játékosok közül többen sírva fakadtak a mérkőzés után.

Mervó Bence és Nagy Ádám Forrás: MTI/EPA/SNPA/John Cowpland

A magyar csapat egyik legjobbja, Kalmár Zsolt Forrás: MTI/EPA/SNPA/John Cowpland

Talabér Attilát (15) vigasztalják Forrás: MTI/EPA/SNPA/John Cowpland

A szerbeknél persze hatalmas az öröm Forrás: MTI/EPA/SNPA/John Cowpland